torsdag 21 juli 2011

sommarutflykt

Vi tog bilen för att åka och hälsa på Ninni och Thirias i Lysekil idag. Trots varierande väderleksrapporter hade vi strålande sol mest hela dagen. Vilken var lovely. Vi gjorde, typ, ingenting. Drack kaffe. Åt ett berg av plättar som Ninni hade gjort (Sim åt nog flest). Promenerade lite. Tittade på bebisarna. Slappade. Så väldigt skönt. 

Sim och Thirias däremot var enormt aktiva. Åka bil, bada pool, leka i gräset, plaska i pölar, hoppa studsmatta. Äta vinbär. Hur roligt som helst. Det är då man förstår varför det kanske finns en poäng i att äga hus. Men sjutton, all jobb man måste lägga ner. Kanske inte.  

Vi började åka hem vid sextiden och Simone däckade på tre sekunder. Dock upptäcker vi nu att det kanske inte är så taktiskt att låta henne sova en timme precis innan läggdags. Hoppas natten inte blir för jobbig. 
Plätt i ena handen, bilen i andra
Får jag plaska i din pool
Äta äta
Fanns fina fjärilar i mängder 
Sim matchar bärselen
På väg 
Ninnis fina stickade tröja
Studsmatta is da shit

1 kommentar:

Mikael sa...

Tycker vi hade grymt kul och gillar verkligen "på väg" bilden. Blir sugen på hus alltså men gärna med ett fett konto och stadig tillgång till snickare. trädgårdsmästare, städare, målare och elektriker.