söndag 13 maj 2012

en helt oplanerad helg


helgen går långsamt mot sitt slut och även om ingenting blev som planerat så lyckades det bli en väldigt trevlig helg iallafall. I fredags kom jag hem tidigt och lagade, i ett anfall av matlagningsinspiration gnocci med köttbullar och bröd. Gnoccina blev en hit hos Simone, som verkar gilla allt som innehåller potatis eller mjöl eller mjöl och potatis tillsammans.  
För lördagen hade vi inga planer alls. Men först så föreslog Simone att vi skulle gå och titta på "fisken och apan" och sen så ringde Carolina och frågade ifall vi hade lust att komma förbi. Så så blev det. Först Universeum och sen hem till Carolina, Roger och Alice för lite trevligt häng. På vägen hann vi snappa upp vinnarna i Göteborsvarvet. Han som vann sprang på 1.00.25. Helt sjukt snabbt. Hemma hos Carolina och Roger lekte vi (eller Alice och Sim lekte) vi pratade drack vin och Pims gungade på lekplats och åt middag. Det var en utmaning att hålla Simone vaken på vägen hem. Grymt trevligt lördag. Tack så mycket till familjen W/L. 
På söndag var planen att komma ut och klättra. Men precis när vi var på väg ut genom dörren ringde en jätteförkyld Anna och sa att hon antagligen inte skulle orka. Och eftersom vi inte hade några backup klättrare fick vi ställa in. Väldigt snopet och jag blev mycket besviken. Men vi bytte snabbt om till springkläder istället för klätterkläder och begav oss ut till Delsjön istället. För joggingtur. Och jepp, våfflor med vispgrädde. Men även lite sandgrävande och plaskande i vattnet. 
Gnocci på gång
Med köttbullar till. Mycket gott.  
Jag passade även på att baka bröd. Snacka om flow. 
Vinnaren i Göteborgsvarvet 
Och den stora massan

Simone och Alice spanar på balkongen 
Lekplats
Balansera på kanten 
Våfflor. Mniam

Inga kommentarer: