onsdag 12 september 2012

statues in the night

Vi sitter på kontoret till klockan sex, då kommer taxin. Sen tar det kanske en kvart innan vi har satt oss i den. Och ytterligare en halvtimme innan vi är tillbaka på hotellet. Så när man väl kommer ut för att promenera är det redan mörkt. Men varmt. Ohh sköna värme, jag har saknat dig.
Igår var det snabbt upp på rummet, byta kläder och sen direkt ut igen. En promenad upp till gamla stan, lite runt för att kolla på utsikten och sen hitta nånstans att äta. Vis av föregående dags jätteportioner hoppade jag över förrätten och gick enbart på huvudrätt. Spaghetti Carbonara. Mycket mycket god. Och faktiskt en liten efterrätt också. Traditionell Italiensk nåtinåt, jag tror att det heter Limonello, men det gör det inte men jag kommer inte ihåg det riktiga namnet. Iallfall, typ citronsorbé, fast nästan som slush. Mycket gott och uppfriskande.
Middagarna tenderar att blir väldigt långa. Vi satte oss ner vid halv nio, och jag var tillbaka på hotellet runt halv tolv. Långa dagar. Jag saknar lite att gå omkring och kolla på saker själv. Här är det socialisera hela tiden som gäller. Det är väldigt trevlig, men blir lite uttröttande i längden.
Tågbanan upp till Cittá Alta. Vi åkte den aldrig, men så ser den ut.

Fin katedral

Upphängd Jesus

Staty by night


Inga kommentarer: