torsdag 18 september 2008

boring

inte en särskilt händelserik dag. Det är så trevligt att vara ledig och vara hemma, men så ytterst tråkigt att vara sjuk och vara hemma. Vaknade alldeles för tidigt, runt halv fem och kunde inte somna om, så jag låg och lyssnade på min bok och lyckades somna på morgonen, för att sova alldeles för länge. Fil och honung till frukost. Jag känner mig alldeles för ofokuserad för att ens öppna en bok. Så idag har jag har lyssnat på bok, bläddrat i tidningar, tittat på Sex and the City (för att se om jag känner igen områden i NY) och sovit. Mycket spännande. Jag är gravt uttråkad. Imorgon ska jag gå till jobbet, hamsterkinder eller inte.

På kvällen kom pappa förbi. Och gissa vad han hade med sig.

Just det. Han vet också hur man ska muntra upp mig. Inte lika goda som mormors, och jag måste säga att de i NY var snäppet bättre. Men efter två dagar med fil var de helt grymma.

1 kommentar:

Mikael sa...

han har allt sina överaskningar far din. Hade han gjort dem själv eller varit på Krakow och köpt dem? Det var bra gjort av honom oavsett.

man blir rätt rastlös av att inte kunna göra saker, till skillnad mot att strunta i att göra dem. Hoppas din svullnad har gått ner till imorgon.

Var det mycket du kände igen i NY då? Eller har de bara fuskat med att gömma handlingen i skoaffärer...