fredag 5 september 2008

fler timmar?

sent igen, och jag är inte allt för trött. Jag vet att jag måste gå och lägga mig, för jag är helt förstörd på morgonen annars, men jag känner mig liksom inte färdig med dan. Det är fler saker jag skulle vilja göra innan jag försvinner in i sömmnen för ett par timmar. Jag antar att jag är inte den enda som inte tycker att dagarna räcker till.

Idag har jag börjat med en av mina nya arbetsuppgifter nu när chefen ska vara hemma med barn, sitta med i kreditkommitén. Ganska intressant, men jag känner att det kommer behövas mycket läsning och lyssning innan jag vågar komma med input. Men roligt att göra något helt nytt. Annars rapportering på G. Mycket som vanligt. Och jag anar att det kommer bli ett par kortare resor ner till Rumänien innan året är över. Inte helt oväntat så slutar MJ i Oktober.

Annars så har syster varit här och hälsat på. Jag har lagat grymt goda pannkakor med Ricotta och citronskal som smälter i munnen vid varje tugga. Jag nästan längtar till nästa gång jag ska göra dem, så goda var de. Vi gjorde blomkålssoppa också, så jag har lunchlåda, eller snarare lunchburk imorgon. Jag har inte varit ute och ätit lunch en enda gång sen, hmmm, väldigt länge iallafall.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Bilen kör klockan sju imorong.

1 kommentar:

Mikael sa...

Jag håller med om att det skulle underlätta med fler timmar på dygnet, samt ork att göra ngt med dem. Jag har motsatsen till ditt problem med tiden. Det enda jag vill när jag kommer hem är att sova, men jag har inga problem att komma upp på morgonen.

Det är kul med nya arbetsuppgifter, framför allt tycket jag att det är kul att du uppenbarligen är mycket duktig på det du gör.

Ses om några timmar

puss