fredag 26 september 2008

hemma igen

hemma igen efter en lite för kort vistelse och något för lång resa. Flyget var en timma försenat i Köpenhamn. Väldigt tråkigt. Speciellt när jag har köpstopp, alltså kan jag inte ens gå i affärerna. Jag brukar inte handla saker på flygplatser, men när jag vet att jag inte ens kan, så känns det helt meningslöst.

Väl hemma har jag tillbringat en timme med att göra fundingrapporten, börjar få lite rutin på den nu, så det går snabbare.

Upptäckte en intressant sak när jag kom hem. Tre hattar i hallen hängde inte där de skulle. Tre hattar hade bytt plats med varandra. Jag gick omkring lite i lägenheten och funderade på varför någon hade brytit sig in för att flytta om på hattar eller om vi hade en poltergeist. Började tycka det var riktigt spännande tills jag kom på att det har varit hantverkare här för att jobba med ventilationen. De måste ha stött till hattarna och hängt tillbaka dem på fel plats. Inte lika roligt som en poltergeist.

Förresten har börjat att läsa (och läst halva) av din Hunter S Thomson bok, Better then sex. Måste säga att jag tycker den är lite svår. För det fösta så refererar han hela tiden till människor med en självklarhet att alla vet vilka de är. Tyvärr hör jag inte till dem, jag har ingen aning om vilka hälften av alla dessa politiker är. Det tar bort lite av tjusningen. Sen är språket relativt svårt, mycket amerkiansk slang som jag inte riktig förstår. Jag känner att missar poängen i många fall. Sen har jag tyvärr aldrig varit särskilt intresserad av politik, även om jag alltid har dåligt samvete över detta.

Jag skrev ett mycket längre inlägg, och mycket bättre. Men nätverket kopplade ner och allt försvann. Så jag tänker inte skriva om det.

1 kommentar:

Mikael sa...

Imponerad av att du har koll på hur atterna hänger, jag vet nog inte ens hur många det är.

JO boken är svår och när jag läste så tog jag medvetet beslutet att ignorera om jag inte känner igen människor men att försöka ta reda på slang uttrycken, Google, ochför mig motiverade boken min åsikt att politiken består huvudsakliken av folk som gör något för sig själva och inte för andra.

Jag srattade mycket.

Hatar när sådant händer att nätverk lägger ner och allt försvinner. Därför bör man skriva allt i Word och kopiera in det