torsdag 25 september 2008

it trubbel

lang dag pa kontoret idag, som vantat, men jag fick gjort valdigt mycket. Det varsta ar att nar jag val kommer in i grejerna och far till lite bra disskusioner med teamet, ar det dags att aka hem.

Annars ar jag ytterst frustread da jag skulle skicka en viktig rapport till HQ. Alla gick hem vid nio, sa jag kunde inte sitta kvar pa kontoret. Tankte att jag skulle skicka rapporten fran hotellet. Vad hander. Jag kommer inte ut pa natet pga Volvos brandvaggar. Sjukt irriterande. Och ingen IT support att fa tag pa sa har sent. Jag tog i min desperation ett glas vin i baren alldeles sjalv. Maste nog vara forsta gangen i historien.

En lite rolig sak ar att alla k'nner igen mig pa hotellet. Serveringspersonalen, bartendern. De fragar hur lange jag har varit borta och nar jag kommer tillbaka nasta gang.

Jag kanner mig lite ensam ni ikvall. Ingen har kommunicerat med mig pa hela dagen. Skickade mail till mamma, inget svar. Skickade ett langt mail till dig i morse. Inget livstecken.

Suck.
Jag har inget att lasa heller.

Och det varsta ar att jag hade tankt jobba fran hotellet imorgon bitti. Eftersom planet gar vid ettiden. Men om jag inte ens lyckas komma ut pa internet blir det nog lite svart. Och det funkade utan prick p[ aet ocksa.

1 kommentar:

Mikael sa...

det är bar att du fått ordning på IT strulet. Sådant är frustrerande varje gång.

Lite kul att de känner igen dig på hotellet oxå. Då vet du att du gör intryck.

lycka till imorgon, hinner jag ringer jag annars så hörs vi på kvällen love