lördag 20 september 2008

rant of the day

väldigt tidigt på jobbet idag och väldigt mycket att göra. Även om dagen blir lång när man sitter i sin stol innan halv åtta var jag tvungen att ta hem datorn för att avsluta lite grejer. Eftersom chefen har ett liv och måste gå hem. Och jag räknas till dem utan liv som kan sitta kvar på kontoret eller jobba hemifrån en fredag kväll.

Stannade för en middag på väg hem på Kontiki (hörnet vid Botaniska med en alltid full uteservering) tillsammans med Josefin. Mycket god, söderhavsinspererad mat. Åt en hamburgare med vissa annorlunda smakupplevelser. Som papayasås och annanasbitar samt en alldelses för stor köttbit. Tryffel med chili till efterrätt. Mycket gott och trevligt. Jag berättade för henne om intervjun. Känns som att eftersom de inte hört av sig tills nu så är de antagligen inte särskilt intresserade. Så jag tyckte att det var OK att berätta.

Jag kom hem på bra och trevligt humör, som tyvärr gick över. Det stör mig att du har ett rikare och roligare socialt liv uppe i norrland än jag har i göteborg. Och det är inte för att jag är osocial. Inte längre. Det är för att alla jag känner är par, som umgås med andra par. Och är de inte par så letar de efter någon att bli par med. Jag är överflödig i alla kretsar. Har blivit en reservkompis kom funkar när personens respektive är bortrest eller jakten på det perfekta ligget blivit åtminstonde tillfälligtvis för jobbigt. Jag är, som man säger, i mina bästa år (vilket jag iochförsig planerar att vara länge till) och sitter hemma ensam. Depp.

Sorry, Det har egentligen inte så mycket med dig att göra (kanske lite) men jag måste avreagera mig nånstans.

Nu ska jag hämta tvätt och gå och lägga mig.

2 kommentarer:

Mikael sa...

Nummer ett, jag är inte i mina "prime years" när det gäller Pajala är de sedan länge passerade. Nummer två så tänker jag inte tacka nej till en trevlig inbjudan när jag bara gjort fyra saker sedan jag kom hit, Sovit, jobbat, tränat och väntat på att börja jobba jgen.

nåja, förstår inte varför jag känner att jag måste försvara mig men det är gjort,

Jag var inte tidigt på jobbet i dag började inte förrän kvart i sju. Började med att få en email utskällning för något som inte kunnat skötas bättre än vad jag gjort men bryr mig inte avsevärt, Jag har facit och vet det.

Kontiki låter lite lite mer spännande än dn röra jag äter för att hålla min energi stabil. ska experimentera mer med det när jag kommer hem. Typ nyskjutetdjur med annnanas eller bättre.

älskar dig massor. kom ihåg det love

Mikael sa...

Sorry, för inlägget. Jag vet att det är för sent men jag kan ändå säga det.

jag var trött, dumt att skriva då och kände mig skyldig för att du är deppad. Till viss del är det ju mitt fel. Jag tog det som en anklagelse och inte som en beskrivning av hur du har det,

Nu känner jag mig bara jättedum.

Ska gå och tvätta