fredag 14 september 2012

back together

Igår kom äntligen Micke och Simone. Jag mötte dem på flygplatsen och var till och med lite nervös innan de skulle komma. Att Simone inte skulle känna igen mig, eller bli ledsen eller nåt. Men det blev jättebra. Hon satt i vagnen, tittade upp, och bara "JA HA HITTAT MAMMA!" Jag nästan dog av söthet.
Vi tog taxi till hotellet, och gick nästan direkt ut för att äta middag. Inga långa promenader till gamla stan denna gången utan en restaurang som heter La Ciotola som ligger 50 meter från hotellet. Mycket god mat och trevligt. Det var rätt hög ljudvolym och lite stökigt så det passade bra. Eftersom Simone var mer sugen på att kravla på golvet och leka än att äta. Men hon charmade våra bordsgrannar så det var nog ingen som stördes av henne. Jag och Micke hann inte prata så mycket, eftersom vi var mest upptagna med att försöka få i oss mat och hindra Simone att riva ner saker. Men det var mycket trevligt ändå. 
Efter att vi hade ätit så gick vi ut, och vältimat nog så var det en festival igår, kallad Notte Rosa. Så alla gator var avstängda för trafik, det var små stånd med mat och öl, modevisningar, dans och massa annat. Simone var i sitt esse, sprang omkring och hoppade ner från trottoarkanter, lekte med ballonger, dansade och fick varenda person som såg henne att skratta. Tyvärr har jag inga foton. Men Micke tog en del igår så jag ska uppdatera senare.  

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag blev glad när jag läste det.Det är kanske bra att vara borta en kort stund för att vara hittat på nytt :) Love mammam