onsdag 5 september 2012

lost

Det blev en lång dag idag. Betydligt längre än planerat. Vid den här tiden (klockan tio på kvällen) hade jag nog tänkt att jag skulle ha avslutat ett eller två avsnitt av nån tv serie, druckit lite te och tagit det lugnt ett tag. Istället har jag kommit hem för runt en timme sedan och precis ätit en macka med ost och lite salta pinnar. 
Det hela började med att jag kom hem från kontoret runt halv. Och bestämde mig för att ta en liten promenad. Jag hade en vag tanke att gå till Blue City, som är ett stort köpcenter som syns på avstånd från balkongen. Jag konsulterade Google Maps och det skulle inte vara mer än 1,5 kilometer från lägenheten. Så jag gick ut, promenerade lite runt i parken och styrde sedan kosan till köpcentret.  Runt sju var jag där tror jag. Gick runt en liten stund, mest för att ta kort, inte för att gå i affärer. Det blir mörkt runt halv åtta så jag hade tänkt att jag skulle hinna hem innan dess. Men från och med köpcentret  gick det helt fel. 
För det första gick jag ut genom en annan ingång än den jag hade gått in genom. Så jag var helt disorienterad redan från start. Från den ingången gick jag åt fel håll. Upptäckte det efter en stund, gick tillbaka. Gick sedan faktiskt rätt en liten stund. Tills jag kom fram till ena hörnet av parken. Därifrån gick allting fel. Jag lyckades gå fel i en halvtimme för att upptäcka att jag faktiskt hade gått i en cirkel! Det har aldrig hänt mig förut. Jag blev genuint chockad när jag efter en halvtimme snabb gång hittade mig tillbaka i exakt samma korsning där jag hade stått och konsulterat kartan typ en kvart. Just då kändes det rätt hopplöst. Även om jag till slut lyckades hitta hem. Så hade det inte riktigt gått som planerat. Och jag fick väldigt ont i fötterna
Dagens jobboutfit inne på toaletten
Utanför kontoret. En liten och en stor. 
Den där hopplösa garageplatsen jag pratade om förut
Jag hittade en lift 
Som visade sig vara en skidbacke 
Full med folk
Jag hittade fram till köpcentret. 
Men hade vissa problem med att hitta hem


1 kommentar:

Mikael sa...

Verkar ju trevligt runt omkring men du skulle behövt en gps med dig...
men det var ju dagens träningspass