lördag 19 juli 2008

sleepy friday

idag var jag verkligen jättetrött på jobbet hela förmiddagen, lyckades inte göra något vettigt alls. Och EUR/SEK kursen gick inte heller upp som jag hade hoppats på så jag var rätt bitter hela dagen. Åt till och med kakor vid fikat, även om jag hade lovat mig själv att återgå till min icke småätande regim efter Non Stop orgien i Norrland.

Efter jobbet åkte jag till grimmered för att hjälpa mamma att installera och få igång hennes I Touch. Och den är så cool! Jag vill också ha en sån. Den är verkligen väldigt väldigt snygg. Och häftiga touch screen funktioner. Jag är nog en succer för häftiga prylar. (mamma är det med)

Sen hem och tvätta. Rätt mycket smutsiga och leriga kläder från Norrland. Och jag kan nästan svära att det flög fram en mygga från tvättkorgen när jag hällde ut innehållet på golvet. Ve och fasa. Tänk om jag har importerat Lannavaaramyggor till Göteborg. Stan kommer bli lika öde som New York i I am Legend.

Drog på mig träningskläder och gick och hämtade Naja. Hade egentligen tänkt åka till Skatås och springa men det hann bli så väldigt mörkt och det är inte så trevligt i skogen på egen hand, även med en hund. Så det fick bli Korsvägenrundan (du vet, den som vi sprang tillsammans en gång) i väldigt lugn takt eftersom hunden inte har någon kondition. Jag var inte särskilt trött när jag kom tillbaka så jag körde intervall i trappan utanför huset upp och ner (för halva) tio gånger. Nu är jag nöjd.

Ska dusha och sen lägga mig och kanske titta på Jurassic park i sängen. Jag blev lite sugen på dinosaurier av någon anledning så jag laddade ner den.

Lyckades ladda upp lite matporrbilder den här gången. Det var verkligen fantastiskt gott.

Förrätt. Gurksoppa med laxtartar, Och lite annat

Havsabborre med jordrotspuré och blomkålsrutor med kycklingsky

Ankbröst


Just det, glömde tillägga. Josefin försov sig och inte blev sjuk som tur är. Men lite roligt var det. Det är sådant man tar fram och retar folk med vid högtidliga tilfällen.

1 kommentar:

Mikael sa...

dagens böogg var rolig att läsa. Kul tankar idag. Suckar för häftiga prylar, stackare... varför kan du inte bara vara nöjd med det lilla så som jag är... ;)

Vårt samhälle snurrar på grund av konsumption, det är bara att hjälpa till.

Finns förresten ett program som fixar mms från iphone, ska tanka ner det idag har jag tänkt.

Lannavaara myggor i gbg... hehhehe... evil

trevlig mat ni åt, framför allt latartaren med stenbitsrom där såg väldigt spännnande ut.

hoppas lördagen blir bra