söndag 2 september 2012

snart så

Jepp, nu är det dax. Väskorna är packade, jag har sagt godnatt till Simone, klockan närmar sig tio. Inte mycket mer att göra eller tänka på nu. Väckarklockan ringer vid fem imorgon bitti och taxin kommer lite efteråt. Och sen bär det av. Just nu känns det lite jobbigt. Att säga godnatt till Sim var nästan lite tårfyllt. Jag vet att vi kommer ses om typ två veckor eller så. Men just nu känns det väldigt avlägset. 
Jag har försökt hålla mig väldigt upptagen hela helgen för att inte ha tid och utrymme att stressa eller oroa mig för saker. Så i fredag efter jobbet hade vi mer eller mindre spontanmiddag för Anna, Therese och Christoffer. Blev en oerhörd trevlig kväll med fisk som Micke hade gjort och rabarberpaj till efterrätt. Alla var mätta som bollar efteråt. På lördagen kom Ewa med förslag om brunch, och vi åkte till Skårs gård. Samma ställe där vi brunchade för exakt tre år sedan på min och Mickes Mösexa/Svenhippa. Det var jättetrevligt med massa god mat. Och Simone hade jättekul och ville inte alls åka därifrån. Och idag gick jag och Ewa på stan för att jag skulle köpa det sista som behövdes inför resan. Det slutade med att både jag och Ewa köpte varsitt par skor. Kanske inte det som var prio. Men väldans snygga var det. Och kvällen har vi tillbringat på Grimmered, återigen med massa god mat. 
Så man kan lugnt säga att helgen har gått i matens tecken och jag har en viss förhoppning på att leva nyttigt och komma lite i form när jag är borta.
Så, over and out och nästa blogginlägg kommer från Warszawa. 
Middag hemma hos oss. Med litet kök är det väldigt skönt att kunna flytta ut bordet till vardagsrummet. 
Brunch på Skårs gård. 
Så här kul tyckte Simone det var där.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stort lycka till min vän! Även om det känns jobbigt nu så kommer det vara en grym erfarenhet, på många plan. Hoppas att vi får ihop schemat och att jag får komma ner och hälsa på dig! Massa kramar från Carolina

scarecrow sa...

Tack så mycket! Börjar redan kännas mindre jobbigt och mer som ett äventyr nu när jag är på väg. Vi hörs av framöver och bokar in en resa till dig. Kramar

Anonym sa...

Good luck love och tack för en bra helg. hoppas resan går bra/ Micke

Anonym sa...

Lycka till med allt - jag tror det blir bra även om du givetvis kommer att sakna bägge dina solstrålar. Men ni ses ju och tiden går fort.
Kram och lyckospark från Bryssel

scarecrow sa...

Tack för lyckoönskningar. Klart att jag kommer sakna alla. Men jag hoppas det bara är nyttigt =)
Vi ser det som ett stort äventyr.